Categorieën
Zorg

Opname in een innovatief gerichte ggz kliniek

Je hebt last van psychische klachten op het gebied van stress en chronische depressie. Een eerdere behandeling van jouw depressie heeft geen succes gehad. Daarom heb je besloten om je te laten opnemen in een innovatieve GGZ kliniek. Heb je een depressie? Vaak heb je dan ook een comorbiditeit. Er speelt dan naast de diagnose ook een andere psychische stoornis mee. Herken je deze klachten. Er wordt dan door de kliniek alles aan gedaan om jou te ondersteunen bij jouw lichamelijk en psychisch herstel. Door de kliniek wordt een multimediaal behandelprogramma aangeboden. Door dit in een helende omgeving aangeboden behandelprogramma onderscheidt de kliniek zich van de reguliere zorg.

Het behandelprogramma van een ggz kliniek

Door een GGZ kliniek worden twee verschillende behandelprogramma's voor depressies aangeboden. De multimediale aanpak is erg effectief en prikkelt je om aan jezelf te blijven werken. De belangrijke gebieden worden tijdens een deeltijdbehandeling in een veilige omgeving aangepakt. Dit deeltijdprogramma is geschikt voor jou als je op zoek bent naar meer structuur en als je het geleerde meteen in de thuissituatie wilt toepassen. 

Het volgen van een dagbehandelingsprogramma

Het is ook mogelijk om een dagbehandelingsprogramma te volgen. Kies je voor een dagbehandelingsprogramma? Dan ga je in Spanje werken aan het holistische programma voor het behandelen van depressies. Het is een combinatie van bewezen wetenschappelijke effectieve technieken. Er worden technieken, zoals onder andere ontspanningsmethoden en cognitieve gedragstherapie toegepast. Bovendien is er tijdens de dagbehandeling een dagbestedingsprogramma dat holistisch is uitgebalanceerd. In de behandeling worden alle aspecten van jouw leven die invloed kunnen hebben op jouw problemen en klachten meegenomen. Er is daarom ook aandacht voor een gezond eet- en slaappatroon. Natuurlijk wil je de balans in jouw leven snel weer oppakken. Daarom besluit je om je via het aanmeldformulier aan te melden voor een dagbehandelingsprogramma bij de ggz instelling. Na ontvangst van jouw aanmelding geeft de ggz instelling jou zo spoedig mogelijk een terugkoppeling.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *