Categorieën
Geen categorie

Vereeuwig je zwangerschap

Geef een 3D beeldje als babyshower cadeau aan je beste vriendin, zus of collega. Dit babyshower cadeau zal echt een topper zijn! Want wie wil er nu geen 3D beeldje van zichzelf hebben in de mooiste periode van haar leven. Je zwangerschap is een bijzondere tijd. Er groeit een nieuw leven in jouw buik. Negen maanden lang ben je samen, de band met jouw baby is nu al onbreekbaar. Natuurlijk wil je dan graag voor altijd een aandenken hebben aan hoe je er zwanger uitziet. Een 3D afdruk is weer eens iets anders dan een fotoshoot of een gipsen afdruk van je buik. 

Jouw mooie babybuik in 3D 

Voor je het weet is de periode van zwanger zijn voorbij en is je prachtige baby geboren. Je wilt daarom graag een blijvend aandenken aan deze heerlijke tijd. Je lichaam was een veilige plek voor jouw baby om te groeien en dat mag vereeuwigd worden. Een 3D beeldje is een beeldje dat wordt gemaakt door een 3D camera die jouw lichaam van alle kanten opneemt. Het beeldje is daardoor een exacte kopie van jouw lichaam en na het uitprinten van het beeldje zie je jezelf terug in het klein. 

Herinneringen aan een magische tijd 

Zet het beeldje op de babykamer, je slaapkamer of gewoon in de woonkamer op je dressoir. Je bent trots op hoe jouw lichaam er uit zag toen jouw kindje er nog in groeide. Wanneer je kijkt naar jouw lichaam in miniatuur blijft het telkens weer de mooie gevoelens oproepen die je had toen je zwanger was. Je zal nooit vergeten hoe het voelde om zwanger te zijn en door nu je eigen 3D beeldje te hebben hoef je ook niet te vergeten hoe je er toen uit zag. Geef een 3D beeldje als babyshower cadeau aan iemand die je het gunt. Of koop het voor jezelf wanneer je zwanger bent. Het is een onvergetelijke ervaring met een prachtig resultaat waar je voor altijd van kunt genieten. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *